Om os

HVEM ER STONY SPORTSWEAR

Stony Sportswear er en 100% dansk virksomhed,

som er blevet grundlagt i 2018


Stony Sportswear vil være et godt alternativ, til folk som er interesseret i sport, som værdsætter kvalitet og et ekstraordinært udseende og som ønsker maksimal komfort under træning. Vi ønsker helt klart også at være et prismæssigt alternativ til de alt for opskruet  høje priser, på sportstøj i Danmark. Derfor vil du som kunde, opleve hos os  at man sagtens kan få kvalitet, uden at betale overpriser 


Alt produktion foregår i EU ved hjælp af materialer, netop fra kun fra Europa

Vores mål er at markedsføre tøj af højeste kvalitet og designmæssig som skiller lidt ud fra mængden. I vores produkter kombinerer vi elementer af streetwear og fra fitness verden.

Stony sporswear - The better Choice - Fra folk med øje for kvalitet, til folk med højt krav om kvalitet!

Deadlift Company


Deadlift er et polsk firma, der blev grundlagt i 2014 af en gruppe unge drømmere, der hørte fra hver side, at "Det vil ikke fungere i Polen". Og alligevel virkede det!

DEADlift blev ikke oprettet kun for fortjeneste. Ud over at sælge tøj, ønsker vi at opbygge et samfund af mennesker, der er interesseret i sport, der værdsætter ekstraordinært udseende og maksimal komfort under træning!

Al produktion foregår i Polen ved kun at bruge naturlige materialer.

Vores mål er at skabe et bredt anerkendt tøjmærke forbundet med høj kvalitet og motiverende budskab. I vores design kombinerer vi elementer fra streetwear og fitnessverdenen.

Deadlift - fra mennesker med lidenskab for mennesker med lidenskab!