Stony Sportswear, Deadlift, Body Sort
Stony Sportswear, Deadlift, Body Sort
Stony Sportswear, Deadlift, Body Sort 2

Deadlift Body Sort

Str M

259,00 DKK

Deadlift Body Sort 

Sports body mærket med gummi Deadlift. Fremstillet af højeste kvalitet bomuld fra Polen med en blanding af elastan. Bodyén er meget fleksibel, derfor passer den perfekt til kroppen.

Designet på en sådan måde at understrege kvindelig figur. Deep cutouts på ryg og talje giver mulighed for fuld bevægelsesfrihed, samtidig med at det giver et attraktivt look.

Universal design gør bodysuiten til brug både som et element i et sportstøj og i daglig stil.Lidt om: Bodystocking

En bodystocking, eller som vi har valgt at kalde dem bodyér. Vores kommer uden ærmer og har smarte knapper i bunden, så du hurtig kan komme af den. Så det er ikke længere et argument, at en body er super ubelejlig at have på (for eksempel under toiletbesøg). Bodystockings af bomuld, bodyer med blonder, der findes mange valgmuligheder. Brug en bodystocking som lingeri eller som en del af dit outfit!

Bodystocking som lingeri


De fleste af jer er formentlig bekendte med, at anvende en bodystocking som lingeri. En body lavet af blonder er en absolut musthave når det kommer til lingeri i dag! For at krydre tingene op i hverdagen, kan du en gang imellem iføre dig en body i stedet for en bh og trusse. Blonder og detaljer gør bodystockings super sexede og elegante. Du kan bære din bodystocking, som almindeligt undertøj eller til de særlige tilfælde ;)Størrelse
S M
Antal
1
Tilføj til kurv
Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU.
  • Farve: Grå
  • Model højde: 1,67 cm Høj
  • Tøjstørrelse: S

Materialer

  • 95% Bomuld
  • 5% Elastan 
  • Jacquard gummi

Husk altid gratis levering

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren
NB: Bemærk venligst den længere leveringstid
på dette produkt - 8-10 dage