Deadlift Sweatpants Sort Bagsiden
Deadlift Sweatpants Sort Bagsiden
Deadlift Sweatpants Sort Siden
Deadlift Sweatpants Sort Front

Sweatpants Sort Deadlift

369,00 DKK
Varenummer: SSW65

​​​​​Sweatpants i Sort med en smart hvid stribe.

Fitness bukser som fremstillet af højeste kvalitets bomuld. Materialet er sammensat af bomuld og elastik, hvilket ikke vil begrænse dig i dine bevægelser, men netop følge kroppen og dens bevægelser. Et meget fornuftig køb

De mange forskellige stilarter, der findes på markedet, betyder, at enhver kvinde finder bukser, der passer til hendes type figur.

I modsætning til herrebukser, skal kvinders sweatpants ikke blot være komfortabel men gerne af åndbart materiale, der sikrer maksimal komfort under træning. også gerne designmæssigt ligne en million! Alle ovennævnte betingelser er opfyldt af DEADlift! Du vil blive glad for vores bukser primært på grund af deres funktionalitet. De er fremragende ikke kun under fitnessklasser eller styrketræning, men også inden for andre discipliner. Til produktion af disse sweatpants er der  brugt bomuld med en elastisk materiale. Takket være dette, bliver de ikke deform ude på knæene, men holder formen uændret trods ivrigt brug.

Vores sortiment inkluderer: sweatpants med manchetter og sweatpants den meget trendy stribe. I denne kollektion Deadlift fokuserede på dæmpede farver, såsom grå eller sort, som kan bruges i enhver stil på grund af dens universelle natur. Vi arbejder stadig med nye modeller af sweatpants for at holde trit med dine voksende forventninger. Ved at købe fra os har du en garanti for, at du køber produkt af højeste kvalitet, fordi vi brugte de bedste naturlige materialer til at forberede det, og al produktion foregår i Polen. Vi mener, at vores sweatpants permanent bør være en del af din garderobe!

Størrelse
S M L
Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU.
  • Farve: Sort
  • Model højde: 1,67 cm Høj
  • Tøjstørrelse: s

Materialer

  • 95% bomuld 
  • 5% Elastik 

Husk altid gratis levering

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

NB: Bemærk venligst den længere leveringstid på dette produkt - 8-10 dage