Stony Sportswear, Deadlift, sweatpants Sort 3
Stony Sportswear, Deadlift, sweatpants Sort 3
Stony Sportswear, Deadlift, sweatpants Sort 1
Stony Sportswear, Deadlift, sweatpants Sort 2

Deadlift Sorte Sweatpants

L

459,00 DKK

​​​​​Sweatpants i Sort


Størrelse
S M L
Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

​​​​​Sweatpants i Sort med et feminin snit 

Fitness bukser som fremstillet af højeste kvalitets polyester. Materialet er i en meget høj kvalitet, hvilket gør at du ikke vil føle begrænse dig i dine bevægelser, men netop følge kroppen og dens bevægelser. Et meget fornuftig køb


De mange forskellige stilarter, der findes på markedet, betyder, at enhver kvinde finder bukser, der passer til hendes type figur. I modsætning til herrebukser, skal kvinders sweatpants ikke blot være komfortabel men gerne af åndbart materiale, der sikrer maksimal komfort under træning. Samt gerne unikt design! Alle ovennævnte betingelser er opfyldt af DEADlift! Du vil blive glad for vores bukser primært på grund af deres funktionalitet. De er fremragende ikke kun daglig brug eller styrketræning, men også inden for andre discipliner. Til produktion af disse sweatpants er der brugt polyester med et elastisk materiale. Takket være netop dette, bliver de ikke deform ude på knæene, men holder formen uændret trods ivrigt brug.

Vores sortiment inkluderer: sweatpants med manchetter og sweatpants den meget trendy stribe. I denne kollektion Deadlift fokuserede på dæmpede farver, såsom grå eller sort, som kan bruges i enhver stil på grund af dens universelle natur. Vi arbejder stadig med nye modeller af sweatpants for at holde trit med dine voksende forventninger. Ved at købe fra os har du en garanti for, at du køber produkt af højeste kvalitet, fordi vi brugte de bedste naturlige materialer til at forberede det, og al produktion foregår i Polen. Vi mener, at vores sweatpants permanent bør være en del af din garderobe!

NB: Kan godt virke lidt små i størrelsen!

STØRRELSE SML
SAMLE LÆNGDE828486
INDRESIDE BENLÆNGDE616365
TALJE BREDE303235

Specifikation
:

  • Produktet fremstillet i EU
  • Farve: Sort 

Materialer

  • 100% polyester

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

NB: Bemærk venligst den længere leveringstid på dette produkt - 8-10 dage