Tilbage til webshop

Deadlift Sweatpants Stribe Sort

Str L

379,00 DKK
303,20 DKK

Sort Sweatpants Stribe

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Sorte herres træningsbukser som er fremstillet med en stribe med påtrykt DEADLIFT. Endnu en model af vores såkaldte Slim fit bukser af polsk polyester af aller højeste kvalitet. Du vil opleve at de ikke vil begrænser dine bevægelser og at de vil tilpasser sig din krop. Derfor er de ideel til all form for træning og fysisk aktivitet. Du vil også opleve at de vil føles ekstremt behageligt, da de er fremstillet af et blødt materiale, derfor vil de ikke deformeres ikke (inklusive "knæene knække") under brug.

Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU.
  • Farve: Grå
  • Model højde: 1,79 cm Høj
  • Tøjstørrelse:L

Materialer

  • 100% polyester

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren


STØRRELSE SMLXL
SAMLE LÆNGDE95100103107
BENLÆNGDE INDERSIDEN
71737679
TALJE BREDE
37394143Herre sweatpants

Herres joggebukse  har været et meget moderigtigt, funktionelt og universelt tøjelement i mange år  Bedøvelse dem  ikke kun til folk, der deltager i alle mulige sportsgrene, men også kærester  streetwear'u Takket være deres universalitet er de del af et bredt spektrum af styliseringer. Vi kan trygt sige, at de  bukser  sweatpants  bør  være i garderoben af hver mand. 

Blandt de materialer, der findes på markedet for deres  produktion, anvendes  hovedsageligt: ​​polyester,  bomuld , polyamid,  viskose  og  elastan. Normalt er  det  perfekte materiale  imidlertid en blanding af flere af dem. Antallet af tilgængelige stilarter og farver er enormt, så alle finder noget for sig selv. Mænd elsker at  bære  bukser sweatpants  med  på grund af den store komfort. De fungerer perfekt i kombination med t-shirts og sweatshirts. Vi anbefaler bestemt ikke at kombinere  herre-  sweatpants  med  skjorter eller trøjer, selvom det ikke vides, hvad der  i fremtiden 
 
  vi vil blive overrasket af mode. Uanset  om hver dag du klæde smart, vil du før eller  senere  bruge op  mænds bukser sweatpants Er  der noget bedre end at hoppe i komfortable træningsdragter efter en lang dag i en dragt?  

På grund af den voksende interesse for gymnastiksalen og fitness, er efterspørgslen efter fitnesscentre også stigende. 

Om  hvor meget  markedet kan finde en masse modeller  bukser  sweatshirts  med  nok  træningsdragter til  gymnastiksalen  er  ligesom en kur. Først og fremmest,  bukser  bukser  skal  demonstrere en høj  komfort. I dag,  mænds  bukser  sweatpants  bør være  uden for komfort og funktionalitet også præget af ekstraordinært design. Det materiale, de er lavet af, er også meget vigtigt. Til produktion af  bukser  sweatshirts  bør   brug sportstrik. Materialer skal være lette og give en høj grad af ventilation. Som du kan se, er kravene til mænds svedbukser en mangfoldighed.

Heldigvis opfylder vores sweatpants alle ovennævnte betingelser. Vi vil gerne påpege, at vi hovedsageligt beskæftiger os med produktion af træningsdragter til  motionscenter De kan dog med succes bruges af elskere af andre sportsgrene. Godt skræddersyede og  lavede elevatorer  til motionscenteret vil bestemt bruges til andre formål.

Til produktion af vores træningsdragter brugte vi bomuld med  elastan Takket være dette begrænser de ikke bevægelse, og selve materialet er mere behageligt at røre ved og ikke som klassisk bomuld. Derudover afdrammer vores  mænds gymnastikbukser  ikke efter langvarig brug, og frem for alt skiller de sig ikke ud på  knæene Alle  squat adepts vil sætte pris på den store  fleksibilitet  , fordi sådanne  sweatpants til  gymnastiksalen  ikke  glider af bæltet. 

Vores tilbud inkluderer klassiske farver. Du vil finde  her  bukser  til  fitnesscentre   sort og grå. Vi arbejder konstant med at udvide udvalget af  herrebukser til motionscenteret , fordi vi ser deres kontinuerlige underskud på markedet. Endelig vil vi gerne minde dig om, at alt vores tøj er lavet i Polen ved hjælp af kun indfødte materialer.