Stony Sportswear, Deadlift, T-shirts Bialy Hvid
Stony Sportswear, Deadlift, T-shirts Bialy Hvid
Stony Sportswear, Deadlift, T-shirts Bialy Hvid 2

Deadlift T-shirts Bialy Hvid

Str L

183,20 DKK

T-shirts Hvid


1
+
Tilføj til kurv

En nyhed som vi er stolt af at kunne præsentere for dig, kære kunde! Endnu en ny og lækker udgave af vores klassiske mænds T-shirt i Deadlift´s slim fit design. Denne t-shirt er også fremstillet af viskose fiber af højeste kvalitet. Den har høj absorptionskapacitet uden at give dig en ubehagelig følelse af fugtighed, som vil sikrer dig 100% komfort under træningen. Det Fleksibelt "hældende" materiale vil tilpasser sig perfekt til kroppen. 

T-shirt til venstre foran i brysthøjde har påtryk DEADlift, som er tilpas diskret til at det ikke vil dominere for meget. På bagsiden af ​​nakken er der en inskription af DEADlift.

Langærmet fås også i flere andre lækre farver.

T-shirt er perfekt til sport og hverdagsbrug

Specifikation: 

  • Produktet er fremstillet i EU.
  • Højde på modellen: 179 cm
  • Tøjstørrelse: L

Materialer: 

  • 95% viskose
  • 5%  elastik

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

NB: Bemærk venligst den længere leveringstid på dette produkt - 8-10 dage

STØRRELSE SMLXL
SAMLE LÆNGDE72747678
BRYST BREDE50525456

Historie om T-shirts

T-shirten udviklede sig fra undertøj, der blev brugt i det 19. århundrede, og i midten af ​​det 20. århundrede overgik det fra undertøj til almindelig casual tøj. En V-hals T-shirt har en V-formet halsudskæring i modsætning til den runde halsudskæring på den mere almindelige besætningshalsskjorte (også kaldet en U-hals). V-halse blev introduceret, så shirtens halsudskæring ikke vises, når den bæres under en ydre skjorte, ligesom det ville være tilfældet med en skjorte med en hals i besætningen