Stony Sportswear, Deadlift, Tights Sømløse Azurblå

Deadlift Tights Sømløse Azurblå

XS/S

449,00 DKK

Tights Azurblå


Antal
1
Tilføj til kurv

Sømløse SEAMLESS leggings i azurblå farve lavet af mikrofiber i højeste kvalitet. Reduceret til et minimum antal sømme giver en høj følelse af komfort, giver fuld bevægelsesfrihed og forhindrer slid.

Materialet er kendetegnet ved høj komprimering , som understøtter muskelarbejdet og reducerer deres restitutionstid. Det tørre intelligente fugtigheds styringssystem  og det højeste åndbarheds niveau giver dig mulighed for at opretholde optimal kropstemperatur under aktivitet. SilverPro Skin Protect  sølvioner indeholdt i materialet  garanterer det højeste niveau af antibakteriel beskyttelse, der i øjeblikket findes i sportsbeklædnings industrien. Speciel syning i bagdelens højde hæver dem og skaber PUSH UP- effekten 

Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU
  • Farve: Grøn
  • Model højde: 1,67 cm Høj
  • Tøjstørrelse: XS/S

Materialer: 

  • 90% polyester
  • 10% elastan

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

NB: BREDE MÅLET ER FRA SIDE TIL SIDE! Altså ikke omkredsen! 

STØRRELSEXS/MS/MM/L
TALJE BREDE
242628
HOFTE BREDE
283032
SKRIDT LÆNGDE
606264
BEN LÆNGDE YDERSIDEN
727474

Silver Ion skin protection technology 

Sølv er et yderst effektivt, naturligt middel. Sølvionteknologi findes allerede i dagligdags produkter (mobiltelefoner, berøringsskærme, tekstiler, beklædning osv.) Og har vist sig at være sikre for mennesker, dyr og planter. Silverion-teknologi modstår og hæmmer væksten af mikroorganismer ved at danne en beskyttende overflade mod mikrober, patogener og bakterier, såsom E. coli og Staph. Det undertrykker også væksten af skadelig skimmel, skimmel og svamp. Ved at hjælpe med at forhindre vækst af pletter og lugt forårsager mikroorganismer giver denne beskyttelse plet- og lugtkontrol. Derudover har test vist, at bakterier på ubeskyttede overflader kan fordobles i antal hvert 20. minut. Reducerende virkningerne af denne hurtige eskalering inhiberer Silver ion-teknologi bakterievækst med 99,94%, hvilket holder overfladerne renere, længere.