Stony Sportswear, Deadlift, Tights Sømløse Khaki
Stony Sportswear, Deadlift, Tights Sømløse Khaki
Stony Sportswear, Deadlift, Tights Sømløse Khaki 2
Stony Sportswear, Deadlift, Tights Sømløse Khaki 3

Deadlift Tights Sømløse Khaki

Str M/L

449,00 DKK

Tights Khaki

Sømløse tights fremstillet af mikrofiber i en kvalitet af højeste materiale. Stingene er reduceret til et minimum, som vil give en høj følelse af komfort, give fuld bevægelsesfrihed og forhindrer slid. 

NB: Se evt. størrelsesskemaet i bunden! 

Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Materialet som er brugt, har en høj kompression, som understøtter musklernes arbejde og forkorter deres restitution. Det intelligente Dry Speed fugtigheds styringssystem og det meget høje åndedræts niveau hjælper med at holde optimal kropstemperatur under dyrkelse af fysisk aktivitet. Silver Skin Protect som er i materialet, garanterer det højeste niveau af antibakteriel beskyttelse. (Læs mere forneden om Silverpro skin protect) Specielle søm på lår og bagdel skaber PUSH UP effekten. Nogle vil nok kalde farven lidt special, men er du en af dem, som kan li farver, så må det være et must i din garderobe. Det er bestemt et rigtig godt køb, her vil du ikke blive skuffe


Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU.
  • Farve: Khaki
  • Model højde: 1,67 cm Høj
  • Tøjstørrelse: XS/S

Materialer:

  • 90% polyester, 
  • 10% elastan; 

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren
NB: Bemærk venligst den længere leveringstid
på dette produkt - 8-10 dage

NB: BREDE MÅLET ER FRA SIDE TIL SIDE! Altså ikke omkredsen! 

STØRRELSEXS/SS/MM/L
TALJE BREDE242628
HOFTE BREDE283032
skridt længde60 6264
Ben længde ydersiden72 7474

Silver Ion skin protection technology 

Sølv er et yderst effektivt, naturligt middel. Sølvionteknologi findes allerede i dagligdags produkter (mobiltelefoner, berøringsskærme, tekstiler, beklædning osv.) Og har vist sig at være sikre for mennesker, dyr og planter. Silverion-teknologi modstår og hæmmer væksten af mikroorganismer ved at danne en beskyttende overflade mod mikrober, patogener og bakterier, såsom E. coli og Staph. Det undertrykker også væksten af skadelig skimmel, skimmel og svamp. Ved at hjælpe med at forhindre vækst af pletter og lugt forårsager mikroorganismer giver denne beskyttelse plet- og lugtkontrol. Derudover har test vist, at bakterier på ubeskyttede overflader kan fordobles i antal hvert 20. minut. Reducerende virkningerne af denne hurtige eskalering inhiberer Silver ion-teknologi bakterievækst med 99,94%, hvilket holder overfladerne renere, længere.