Stony Sportswear, Deadlift, Tights Sømløse Stål
Stony Sportswear, Deadlift, Tights Sømløse Stål
Stony Sportswear, Deadlift, Tights Sømløse Stål 2
Stony Sportswear, Deadlift, Tights Sømløse Stål 3

Deadlift Tights Sømløse STÅL

Str XS/S

449,00 DKK

Tights Stålfarve

Lavet af mikrofiber af  højeste kvalitet. Reduceret til et minimum antal sømme giver en høj følelse af komfort, giver fuld bevægelsesfrihed og forhindrer slid.

NB: Se evt. størrelsesskemaet i bunden! Antal
1
Tilføj til kurv

Materialet er kendetegnet ved høj komprimering , som understøtter muskelarbejdet og reducerer deres restitutionstid. Det tørre intelligente fugtigheds styringssystem  og det højeste åndbarheds niveau hjælper med at opretholde optimal kropstemperatur under aktivitet. SilverPro Skin Protect  sølvioner indeholdt i materialet garanterer det højeste niveau af antibakteriel beskyttelse, der i øjeblikket findes i sportsbeklædnings industrien. (Læs mere forneden om Silverpro skin protect) Speciel syning i bagdelens højde hæver dem og skaber PUSH UP- effekten Er du en af dem, som elsker farver, så må det være et must i din garderobe. Det er bestemt et rigtig godt køb, her vil du ikke blive skuffe og det er med garanti 

Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU
  • Farve: Stål/Grå
  • Model højde: 1,67 cm Høj
  • Tøjstørrelse: S/M

Materialer:

  • 90% polyester 
  • 10% elastan

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

NB: BREDE MÅLET ER FRA SIDE TIL SIDE! Altså ikke omkredsen! 


STØRRELSEXS/SS/MM/L
TALJE BREDE242628
HOFTE BREDE28 3032
SKRIDT LÆNGDE606264
BENLÆNGDE YDERSIDEN727474Silver Ion skin protection technology 

Sølv er et yderst effektivt, naturligt middel. Sølvionteknologi findes allerede i dagligdags produkter (mobiltelefoner, berøringsskærme, tekstiler, beklædning osv.) Og har vist sig at være sikre for mennesker, dyr og planter. Silverion-teknologi modstår og hæmmer væksten af mikroorganismer ved at danne en beskyttende overflade mod mikrober, patogener og bakterier, såsom E. coli og Staph. Det undertrykker også væksten af skadelig skimmel, skimmel og svamp. Ved at hjælpe med at forhindre vækst af pletter og lugt forårsager mikroorganismer giver denne beskyttelse plet- og lugtkontrol. Derudover har test vist, at bakterier på ubeskyttede overflader kan fordobles i antal hvert 20. minut. Reducerende virkningerne af denne hurtige eskalering inhiberer Silver ion-teknologi bakterievækst med 99,94%, hvilket holder overfladerne renere, længere.