Tilbage til webshop

Langærmet T-shirts Flaske Grøn

Str XL

249,00 DKK
199,20 DKK

Langærmet T-shirt

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

En ny udgave af vores klassiske Langærmet mænds T-shirt i Deadlift´s slim fit design. Fremstillet af viskose fiber aller højeste kvalitet. Den har høj absorptionskapacitet uden at give dig en ubehagelig følelse af fugtighed, som vil sikrer dig 100% komfort under træningen. Det Fleksibelt "hældende" materiale vil tilpasser sig perfekt til kroppen. 

T-shirt til venstre foran i brysthøjde har påtryk DEADlift, som er tilpas diskret til at det ikke vil dominere for meget. På bagsiden af ​​nakken er der en inskription af DEADlift.

Langærmet fås også i flere andre lækre farver.

T-shirt er perfekt til sport og hverdagsstyling 


Specifikation

  • Produktet er fremstillet i EU.
  • Højde på modellen: 179 cm
  • Tøjstørrelse: L

Materialer

  • 95% viskose
  • 5%  elastik
STØRRELSESMLXL
SAMLE LÆNGDE68717375
BRYST BREDE 44475053

Historie om T-shirts

T-shirten udviklede sig fra undertøj, der blev brugt i det 19. århundrede, og i midten af ​​det 20. århundrede overgik det fra undertøj til almindelig casual tøj. En V-hals T-shirt har en V-formet halsudskæring i modsætning til den runde halsudskæring på den mere almindelige besætningshalsskjorte (også kaldet en U-hals). V-halse blev introduceret, så shirtens halsudskæring ikke vises, når den bæres under en ydre skjorte, ligesom det ville være tilfældet med en skjorte med en hals i besætningen