Deadlift fitness Kjole Sort

Str S

395,00 DKK

Deadlift Fitness kjole


Fremstillet af sort strikket stof. På bagsiden, signeret med et kontrastbånd med ordet DEADLIFT, hvilket giver det en ekstraordinær originalitet. Ultra-feminint snit på en sporty måde. Lavet i fleksibel, blød og meget behagelig bomuld.

 


Størrelse
XS S M
Antal
1
Tilføj til kurv

Specifikation:


  • Produktet fremstillet i EU.
  • Farve: Hvid 
  • Model højde: 1,63 cm Høj
  • Tøjstørrelse: S

Materialer

  • 95% bomuld
  • 5% Elastik

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren
NB: Bemærk venligst den længere leveringstid 
på dette produkt 8 -10 dage


Sportsbeklædning eller aktivtøj er beklædning, inklusive fodtøj, der bæres til sport eller fysisk træning. Sportsspecifikt tøj bæres til de fleste sportsgrene og fysisk træning af praktiske, komfort- eller sikkerhedsmæssige årsager. Typiske sportsspecifikke beklædningsgenstande inkluderer træningsdragter, shorts, T-shirts og poloshirts. Specialiserede beklædningsgenstande inkluderer badedragter (til svømning), våddragter (til dykning eller surfing), skidragter (til skiløb) og leotarder (til gymnastik). Sportsfodtøj inkluderer trænere, fodboldstøvler, ridestøvler og skøjter. Sportstøj inkluderer også bikini og nogle afgrøde toppe og undertøj, såsom jockstrap og sports bh. Sportstøj bæres også til tider som afslappet modetøj. For de fleste sportsgrene bærer atleterne en kombination af forskellige beklædningsgenstande, f.eks. sportssko, bukser og skjorter. I nogle sportsgrene kan det være nødvendigt at bære beskyttelsesudstyr, f.eks. Hjelme eller amerikansk fodbolds armor.

Sportsstoffer er tekniske materialer, der hjælper med at holde bæreren behagelig under træning. Den krævede type stof afhænger af intensiteten af ​​træningen og aktiviteten. Yogatøj skal bruge stoffer med god strækningsevne til let bevægelse, hvilket sandsynligvis kræver, at stoffet er af en strikket konstruktion. Beklædning til langdistanceløb vil holde bæreren i god komfort, hvis den har fremragende fugttransporterende egenskaber, så sved kan overføres fra indersiden til ydersiden for tøjet. Ydelsestøj til udendørssport om vinteren eller snesport burde bruge åndbart stof med meget god isolerende egenskab