Stony Sportswear Shaker Rød

39,00 DKK
Varenummer: SSW500

Shaker med et Stony Sportswear Logo


En smart Stony Sportswear shaker i Rød som kan bruges til flere forskellig drikkevare. Den er yderst praktisk og i et behagelig og hård 
Plastik

Kapacitet: 0,5 l

Fremstillet i EU

Farve: Sort med Rød låg og logo 

1
+
Tilføj til kurv

Lidt historie om shakeren

Shakeren eller Rysteren oprindelse kan vende tilbage til omkring det spansk talende Mexico og Sydamerika, hvor "kalebassen" blev brugt som en lukket beholder. Men man har også opdaget at helt tilbage til de gamle Egypterne tilføjede også krydderier til deres drikkevarer i disse såkaldte "kalebasser"

Længe efter, i midten af ​​det 19. århundrede, blev cocktailrysteren, "Shakeren" som vi kender den nu, meget brugt. Det blev opfundet af en krovært, der, mens han brugte to beholdere til at hælde drikkevarer, hvor mundingen på den ene container var mindre end den anden. Han besluttede at samle dem og ryste dem. Den blev hurtige udvikling af designer, hvilket skete i slutningen af ​​det 19. århundrede med adskillige innovationer såsom integrerede filtreringssystemer.

 

I 1920'erne i USA blev cocktailrystere produceret i mange forskellige former og design, shaker der lignede pingviner, fyrtårne ​​eller fly. Alt dette er blevet populært med livsstils-udviklingen, musikudviklingen og antallet af søjler. Shakeren var virkelig populære, da de optrådte i filmene, og var forbundet med filmstjernes glamorøse liv.

Der findes forskellige modeller af Shaker indenfor vores fitness miljø og i dag er det muligt for dig at få en i speciel og unik design. Og i dag bliver det brug til mange forskellige ting, så som protein, BCCA osv